Bryan Adams Jam

 

Bryan Adams Jam er et tribute band til Bryan Adams. Vi spiller alle hans fantastiske hits fra 80'erne og op til i dag.

Melodisk rock der holder!!

Vi er alle, garvede musikere med stor erfaring fra de danske rockscener - store som små. Vi er klar til at give jer en uforglemmelig fest hvor den står på rock, dans og fællessang.  

Besætningen består af sanger/rytme guitar, lead guitar, bas og trommer.

Henrik Brandt
Sang / rytme guitar

Henrik startede som bassist og korsanger i de unge dage, hvorefter han hurtigt tog guitaren til sig og blev forsanger i forskellige jam-bands.Efter mange år som forsanger og guitarist bosatte han sig i London, hvor han optrådte blot med sin akustiske guitar og vokal.Henrik er nu vendt tilbage til Danmark og har taget frontrollen som Bryan i bandet, hvor han med sin vokal og energi når ud over scenekanten. Der er lagt op til fest når Henrik 'Bryan' Brandt indtager scenen med bandet, men også hygge og fællessang når Henrik optræder akustisk til mindre arrangementer.Henriks motto: 'It's not how you look, it's what you feel inside - 18' til I die!'

Søren Brahe - Trommer

Startede som 12 årig til trommeundervisning, men stoppede efter 1 år. Spillede herefter med et par kammerater i folkeskolen, hvor der flittigt blev øvet. Han fik sit første trommesæt i konfirmationsgave, og har det stadig. Søren blev som 15 årig ”opdaget” i en ungdomsklub, og blev medlem af det første rigtige band, som skulle ud og spille. I de følgende mange år kørte det derudaf med dansemusik, rock, funk, og soulmusik. Siden 1990 har han spillet sammen med bassisten Søren Thrane i flere forskellige bands. Han blev i 2000 ”headhuntet” af Søren Thrane til bandet ”COPS/Snakejam” som i sommeren 2002, 2004 og 2006 blandt andet spillede på Langelandsfestivalen. Nu sender han sammen med resten af bandet "BAJAM", en hyldest til en af de største rocksangere Bryan Adams.

Trommer: Pearl, TAMA og Zildjan

Motto: für den auf, und hold den sej!!!!

 

 

Rupert Flint – Guitar

Rupert startede med at spillede trommer i en meget ung alder. Efter mange års slid på papkasser og kasseroller, fik han sit første rigtige trommesæt som 13 årig. Dagen efter meldte hans far ham til klassisk guitar i musikskolen! Efter et års undervisning i guitarspil blev trommesættet solgt, for Rupert havde fået øjnene op for noget meget bedre, en elektrisk forstærket guitar. Ikke lige faderens plan. I midten af 80'erne nåede Ruperts garageband uanede højder, da de vandt SE & HØR's melodi grand prix (!), datidens eneste nationale talentkonkurrence. Med en kortere pause har Rupert spillet i forskellige sammenhænge, og han har senest spillet i Jam-bandet Snakejam, der var en klon af Big Fat Snake, og slår nu sine folder i BAJAM og fritidsorkesteret Festorkester.Rupert har et komplet Line 6 setup, med en Variax 700 guitar og en Vetta II head stereoforstærker med mulitieffekt koblet til to Line 6 kabinetter á 4 x 12”. Et komplet digitalt setup, som sparker røv.

 

 

Søren Thrane – Bass
 

Søren begyndte at spille bas i tredie klasse da tre af hans klassekammerater havde lavet et "band" bestående af guitar, klaver & trommer. Så var vejen lagt for en lidenskab for den dybe grundrytme der skal forsøge at holde de andre i bandet på sporet. Søren var med til at starte BAJAM sammen med Rupert og Søren B. som alle tre havde spillet sammen i andre bands siden 2000.Søren spiller på vintage Fender Jazz og forstærker lyden gennem en Ampeg SVT II top med et 8 stk 10" kabinet.

 

Motto: Skal vi ikke komme videre...............